06 toukokuuta 2012

week after week

Heippa taas! En tiiä, mulla on jotenkin kadonnu innostus tätä blogia kohtaan. Syy on osittain siinä, että en pysty enää lataamaan suoraan kuvia koneelta, koska se kiintiö täytty. No mää sit aloin siirtään kuvia tänne Photobucketin kautta, mutta se tuntuu jotenkin niin hankalalta. En tiiä oonko laiska vai mitä, mutta se tuntuu ylitsepääsettömältä. Ehkä siihen tottuu, mutta hankalaa se silti on. Toisaalta sitä kautta noi kuvat saa nopeemmin ja vähän parempi laatusenakin. Mutta ei tässsä luovuttamassa olla.

Tässä on tapahtunu vaikka mitä. Käytiin Tampereella "luokkaretkellä" kattomassa sellasessa pienessä elokuvateatterissa mustavalkoelokuva The Artist, joka oli vähän tylsähkö, kun kyseessä oli mykkäelokuva, mutta parempi kun mitä odotin. Sen jälkeen jäi aikaa olla kaupungilla. Syötiin ekat kevään jätskitkin sitten, kun sää oli mitä parhain. Samalla ostin pari muutakin juttua, mutta niihin palailen myöhemmin.

Photobucket


Viime viikonloppuna oli sit vuorossa tän kevään tähän mennessä paras viikonloppu. Vietettiin nimittäin mun ja Ellan synttäreitä. Oltiin vuokrattu Himokselta mökki, johon sisälty palju. Ensimmäistä kertaa elämässäni kävin paljussa ja oli ihan älyttömän rentouttavaa. Se mökki sijaitsi ihan rinteiden vieressä, aamulla vilis vaan laskettelijoita ikkunan eestä. Hyvässä seurassa syötiin hyvin, oleskeltiin, paljuiltiin ja nukuttiin sitäkin vähemmän, mutta parasta oli! Nyt meillä on sitten toisen kaverin synttärit suunnitteilla myös Himokseen tässä toukokuun loppupuolella, ootan niitäkin ihan hullun paljun, meillä nimittäin on tän tietojen mukaan vuokrattuna sellanen isoiso mökki, johon sisältyy myöskin palju. Musta on niin ihanaa, kun me ollaan alettu kaveriporukalla järkkäämään tollasia mökkiviikonloppuja, ne vaan on niin ihanan rentouttavia ja saa ajatukset pois esimerkiks koulusta.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


Ihanaa kun ulkona tarkenee, tai ainakin viimepäivät on tarjennu, balleriinoilla. Oon ihan hulluna balleriinoihin. Ne vaan näyttää hyvältä kaikkien vaatteiten kanssa ja on sirot jaloissa. Iteltäni löytyy varmaan yli 10 pari balleriinoja, mutta ei niitä ikinä voi olla liikaa. Muutenkin tuolla on ollu niin keväistä, voisin melkein jo veikata, että ens viikolla tulee puihin lehdet, tai ainakin alut. Torstaina kävin Jyväskylässä, josta ostin jotakin, mikä ei oo yhtään mua, mutta tykkään siitä silti! Tää viikonloppu onkin mennyt sitten lähinnä lepäillessä! Eilen satuin avaamaan telkkarin just sillon, kun sieltä tuli Adam Lambertista haastattelu, jossa se lupas tulla Suomeen niin nopeesti, kun vaan mahdollista, awws! Mites teidän viikonloppu on sujunut?


Photobucket
Photobucket

- Nanna

2 kommenttia:

  1. Mun jätski <3 Ja paras viikonloppu ikinä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sun jätski!<3 nii oli, kohta uusiks taas!! caan't wait! <:

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮