14 toukokuuta 2012

Kerrankin hyvä maanantai!


Maanantait on yleensä aina ihan pyllystä, mutta tänään ei. Kello on vasta kolme ja oon tehny jo melkeen kaikki tän päivän hommat! Ne parhaimmat vielä jäljellä. Oli niin ihanaa, kun ei aamulla tarvinu herätä kuudelta vielä, kun sain auton käyttöön, joten sain nukkua puol tuntia pidempään. Aamulla oli heti ihana keli, aurinko vaan paisto. Yleensä mulla tulee kauhee kiire aamusin, mutta nyt mulla jäi aikaa lukee lehteäkin aamupalalla. Koulussa ei tapahtunu mitää ihmeellistä. Pääsinkin jo 12, jonka jälkeen menin kaupan kautta kotia. Tiesin, että mua oottaa kotona kakku ja kaikkia muita herkkua Äitienpäivän jäljiltä, joten kauheella kiireellä kävin kummitytölle ostamassa nimpparikortin ja menin kotiin.  Kotiin kun tulin, huomasin, että uusin Elle oli tullu postilaatikkoon. Voisko paremmin maanantai mennä. Ootteko muuten koskaan maistanu pekonisipsejä? Ne on oikeestaan aika hyviä. Toi Valion Pro feel jogurtti sen sijaa ei maistunu kauheen hyvältä, mutta kyllä sitäkin söi.

Päällä oli tänään tuo H&M:n bleizeri ja H&M:ltä (vihdoin!!) postissa tullu toppi. Ei siinä mennykään kun 4 kuukautta. Jalassa sitten Dr.Denimit, tumman siniset sellaiset. Kuvissa näkyy vähän huonohkosti.

Tän päivän suunnitelmissa olis vielä lenkillä käyntiä ja sen jälkeen Muurameen kummitytön nimppareille. Kivaa siis tulossa. Illalla tulee vielä täykkäritkin. Kerrankin hyvä maanantai! Mites teijän maanantai?

- Janina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮