31 toukokuuta 2012

Euphoria

Paita Lindex / farkut Dr.Denim

Mulla on ihan kauheesti kuvia, joita haluaisin julkasta teille, mutta oli silti pakko karsia osa pois. Maanantaina päällä oli kyseistä asukokonaisuutta. Tiistaita oli pakko kesäloman kunniaks käydä ostamassa irttareita, vaikka oonki yrittäny vältellä herkuttelua, mutta kyllähän kesäloman kunniaks nyt vähän voi syödä! Olin myös varannu ajan kosmetologille kulmien muotoiluun ja värjäykseen. Ainaki itelläni kestää jonkin aikaa totutella uudenlaisiin kulmiin, ja niin on kestäny tälläkin kertaa. Nopeestihan ne kyllä haalenee, mutta kyllä kulmakarvat on loppuenlopuks niin keskeisellä paikalla, ettei niitä voi olla huomaamatta. Tykkään näistä uusista kulmista kuitenkin huippupaljon, kun ei enää tarvii ikuisesti taistella kulmakynän kanssa. Paitsi sit taas, kun tää väri haalenee. Tuo kuva ei oo kyl paras mahdollinen, mutta kyllä niistä vähän huomaa eron. Kassun mielestä noi mun kulmat on tosi tuimannäköset, justjoo : D

Tilasin iPhoneen uuden takakuoren, joka tuli postissa tossa vähän aikaa sitten. Ainii oon unohtanu kertoo, että siellä Himoksella mun puhelin tippu vessanpönttöön, hyi että. Sen jälkeen se ei antanu elonmerkkiäkään, mutta huh onneks se alko toimimaan! Kyllä huomaa, miten riippuvaiseks siitä oon tullu.

Photobucket

Keskiviikko aamuna vuorostaan oli kampaaja. Mitään suurta muutosta en hiuksiini halunnut, koska ne oli loppuenlopuks ihan hyvän väriset. En myöskään halunnu kesän takia niitä tummentaa, aurinko ne kuitenkin haaleintais tosi nopeesti. Päädyin sitten vaaleisiin raitoihin. Ero ei ole suuri, mutta kyllä mun silmään tarpeeksi suuri. Edestä huomaa parhaiten muutoksen.

Paita Lindex / Chinot H&M
Keskiviikkona kävin shoppailemassa. Vähän venähti kampaajan takia meidän Jyväskylään lähtö, mutta kyllä me sinne päästiin. Niitä hapsubikinejä ei ollu Ginassa enää kun mustina ja tumman ruskeina, tylsää. Olisin halunnu ne turkoosit tai punaset, mutta ei voi mitään. Ajattelin, että tilaisin ne netistä. No mutta löysin mää uudet aurinkolasit, tollaset hauskat kissansilmät. Ja ostin myös kivan pitsitopin H&M:ltä. Ainniin ja kengät!

H&M 8 €
H&M 10€
Paita H&M / farkut Veromoda
H&M 13€
Sokos 13€
Ostin vielät tota Garnierin BB -voidetta. Ne siellä kauneushoitolassa sano, että en sais käyttää kauheen paksuja meikkivoiteita, kun mun iho ei edelleenkään oo kauheen hyvässä kunnossa, joten ajattelin kokeilla tuota BB-voidetta, joka ainakin yhden käyttökokeilun jälkeen tuntuu ihan hyvältä. Siinä vielä näätte ne uudet kulmat kunnolla:


Pitää vielä kertoo, että Uuno kävi myös parturoinnissa viime viikolla, ja voi herranjestas, eihän sitä tunnista enää samaks koiraks! Nykyään se muistuttaa lähinnä oravaa, eivais. Mut kattokaa ny, kuinka lutunen toinen on:
Photobucket

Mites teidän kesälomat on alkanu tai on alkamassa? Millasia kesäsuunnitelmia teillä on?

2 kommenttia:

  1. Onko toi BB ollu hyvä?
    http://urbanandchicken.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon itseasiassa ollu tosi tyytyväinen sihen. Sen tuntuu tosi kevyeltä iholla, ja samalla kosteuttaa. Lisäks se peittää ihon pienä virheitä, joten täälläpäin tykätään tuotteesta! Suosittelen! :)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮