08 toukokuuta 2012

shop till you drop

Veromoda 35€
H&M 20€
Gina Tricot 8€
Citymarket 15€
Tässä vähän uusimpia ostoksia, jotka ovat jääneet esittelemättä. Tossa noi nyt on, josta edellisessä postauksessa mainitsin, nimittäin oranssit farkut, oranssit, miettikää! Mulla oranssit farkut, hah! Mutta tykkään niistä super paljon, ne on niin piristävän väriset. Hintakaan ei ollut paha, 35€ nimittäin. Mulla on jotenkin tosi kummallisen muotoset jalat, joihin ei meinaa löytyä hyviä farkkuja. Sen takia käytän aika usein farkkulegginsseja, mutta noi oli omasta mielestäni tosi hyvän malliset. Farkkushortsit on H&M:ltä. Korvis on Ginasta ja rannekoru kuuluu Cailap by bloggers mallistoon. En alunperin lähteny tota rannekorua ostamaan, vaan toisen bloggaajan koruja etsiskelin, mutta ne kaikki olivat loppuneet, joten päädyin ostamaan kyseisin tuon kyseisen sitten, ei siinäkään mitään vikaa ole, päinvastoin.


Hienosti iPhone väärinpäin tossa ylemmässä kuvassa. Mutta siinä ne on päällä ja samalla noi kuvat toimii tän päivän asukuvina. Nyt lenkille, palaillaan!

-Nanna

2 kommenttia:

  1. Voisit laittaa myös hinnat ostoksilles:)ja tää sanavahvistus pois!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista, unohin laittaa hinnat ihan kokonaan! :--) Tuon sanavahvistuksen koitan ottaa pois, luulin nimittäin ottaneeni sen jo, mutta en ilmeisesti! : D

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮