18 helmikuuta 2013

Past few days

DSC_1187
Torstai 14.2
IMG_5856 IMG_6506
Miks penkkarikarkit on aina noita pahoja kovia hedelmäkarkkeja? Noeivaa, ihan hyvä etten tykänny niistä, koska muuten olisin pian syöny ne ennen penkkareita. Kyllä ne loppuenlopuks maistu ihan hyviltä, siinä kun me niitä vähän rekka-ajelua odotellessa maisteltiin.
IMG_6016 IMG_6430
Innostuin koristelemaan mun penkkariasua tollasilla silkkinauhoilla, ja pitäähän punahilkalla tottakai kori olla mukana matkassa, vaikkakin unohin sen koko ajan joka paikkaan. Alemmassa kuvassa vähän penkkarimeikkiä, johon kuului punaset huulet ja tekoripset. Voi huhhuijjaa minkä kamppailun kävin aamulla noihin ripsien kanssa. Se liima nimittäin oli niin huonoa, että jouduin laittamaan sitä mun silmiin ihan extrapaljon, ja lopulta noista tuli sellaset korput, että hyväkun silmiä pysty räpäyttämään. 

Perjantai 15.2 ja lauantai 16.2
IMG_6451 IMG_6460
Aamupalaksi namileipiä ja jogurttia marjojen kanssa. Täytyi syödä täyttävä aamupala, koska tiesin, että seuraavan kerran pääsen syömään kunnolla vasta laivan buffetissa. Me meinattiin myöhästyä siitä meidän laivasta (astuttiin laivaan minuutti ennen sen lähtöä, hupsis), joten ei ehditty kunnolla pysähtyä matkan varrellakaan, joten oli kyllä taivaallista päästä illalla siihen buffetiin syömään mahansa täyteen.
IMG_6004 IMG_6000
Toi paita oli päällä, kun abiristeilylle lähdettiin. Bongasin sen tiistaina Jyväskylässä ollessani H&M:ltä. Oonkin vähän etsiskellyt tollasta vaaleaa farkkupaitaa. Myöskin tuo koru on uus, Gina tricotista se. Muuten, se mun ostoslakko päätty yllätten sillon tiistaina.. Oon tosi huono pakkaamaan, joten mulla oli taas puoli vaatekaappia mukana tuolla risteilyllä. Vaatteista käytin loppuenlopuks vaan murto-osan. Noo, ehkä mäkin joskus opin. Tai sitten en.
IMG_6509
Taxfreessä on maailman parhaimmat suklaat ja karkit, joten olihan sieltä pakko jotain kotiinviemistäkin ostaa!

Sunnuntai 17.2  En tehny yhtikäs mitään.
Maanantai 18.2
IMG_6496
Hyvää aamupalaa, jonka jälkeen ryhdistäydyin ja oikeesti luin monta tuntia fysiikkaa ja matikkaa. Mun on nyt pakko pitää kiinni mun lukusuunnitelmasta, että oikeesti pärjäisin edes jotenkin kirjotuksissa. Iltapäivästä lähdin tuulettamaan aivoja ulos lenkille. Nyt onkin lihakset vähän kipeet, kun en oo vähään aikaan ehtiny käydä juoksemassa, mutta tästä lähtien voisin yrittää käydä vähän useamminkin, koska se on ihan kivaa puuhaa.
IMG_6526
Ilta meni uusinta Elleä lueskellessa, joka tipahti tänään postilaatikkoon.
IMG_6522
Nyt nukkumaan ja aamulla taas uudella energialla uuteen päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮