27 tammikuuta 2013

Ylioppilasmekkoa etsimässä

Dresses


Parin blogin innoittamana halusin koota itsekin ideoita siitä, millaisen mekon haluan ylioppilasjuhliin. Oon ehkä vähän aikasessa, mutta mun mielestä on parempi aloittaa etsinnät jo hyvissä ajoin. Oon selaillut viime viikkoina tosi paljon nettikauppojen mekkotarjontaa läpi, ja yrittänyt samalla metsästää itselleni sitä täydellisestä ylppärimekkoa. Kauheesti ei kuitenkaan oo tullu vielä mitään sellasia kesäisiä mekkoja noihin nettiputiikkeihin. Haluan jotain sellasta kevyttä, jossa on sifonkia. Tässä ois nyt kaikkia nuden väriä, joita löysin. Musta noi kaikki on ihan kivoja, joten valinnanvaikeushan tässä varmaan loppuenlopuks tulee. Tollanen edestä lyhyempi ja takaa pitenevä malli näyttää tosi kivalta. Yläosa mekossa sais olla melko avoin, joko tollanen yksiolkaiminen tai sitten olkaimeton. 
Dresses part 2

Ja tässä sitten vähän värikkäämpää. Mun lemppari on noista ehdottomasti toi keltanen kukkamekko, jotenkin vaan niin ihanan piristävä ja kesäinen, sekä tarpeeks pitkä. Mua vähän pelottaa tilata mekkoa netistä,  koska mekon pituutta on niin vaikea aina arvioida. Enkä tosiaankaan halua liian lyhyttä mekkoa, koska mun mielestä ylioppilasmekon pitää olla tarpeeks peittävä. Tollanen ihonmyötäsempi mekkokaan ei olis hullumman näkönen. Mutta sen tiedän, että haluan jonkun kivan piristävän mekon, enkä esimerkiks mustaa tai valkoista, koska se lakki on kuitenkin mustavalkonen, niin mekko ois kiva olla vähän piristävämpi. Tai no toisaalta, ei valkoinen ihan poissuljettu vaihtoehto oo kuitenkaan..äää..vaikeeta. Mikä teidän suosikki on näistä? Pitää olla entistä skarppiimpana noiden nettikauppojen valikoimien kanssa, jospa se mun unelmamekko ilmestyin sinne jonain päivänä, let's see!

14 kommenttia:

  1. no jos nellyltä kattelee mekkoja niin hyvä puoli siinä on se että siellä sanotaan melki aina niitten mallien pituus niin voi vähän kattoo et olisko itelle liian pitkä/lyhyt :)Mutta ite tykkään hurjasti noista ekan kollaasin mekoista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin noi ekan kollaasin mekot on kyllä erityisen houkuttavia :) Aivan, niin muuten sanotaankin. Pitää muistaa tutkia niitä, niin jos osais sitten itekin ostaa oikean mittasen mekon! :)

      Poista
  2. Oi sifonki on ihanaa. Mäkin haluun sifonkisen valmistujais mekon! ;) Vihreen, koska se korostaa mun hiuksien väriä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, sifonki antaa semmosen kevyen ja ilmavan vaikutelman! :) Sulle sopis kyllä niin hyvin vihree sifonkimekko, sun on siis ostettava sellanen! :D Netissäkin oli aika paljon kaikkia kivoja vihreitäkin c:

      Poista
    2. Koitan saada Helkan ompelemaan mulle. Sais niin täydellisen!
      Koska olis oikeesti ittelle mitotettu!

      Poista
    3. Aivaan, oo tulee varmasti kyl sit täydellinen mekko! :)

      Poista
  3. Joo tosiaan siellä nellyllä on yleensä silleen, että "malli käyttää kokoa xs ja on 175cm pitkä" niin siitä pystyy päättelemään aika hyvin sen pituuden omaan pituuteen nähden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä onkin, olin ihan kokonaan unohtanu. Hyvä kun muistutitte! :)

      Poista
  4. Noi ylemmät on kyllä ihan sun näkösiä! (:

    VastaaPoista
  5. Nellyn mekot kyllä tuppaa olemaan silti aina tosi lyhyitä.. Nää sun valitsemat mekkoehdokkaat on kivoja, ite en tän tapaisia ylioppilasjuhliin päälleni pukis, mutta makunsa kullakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, oon kans huomannu, että Nellyn mekot on tosi lyhyitä, mikä on aika ärsyttävää, kun siellä ois mielin määrin ihanan mallia mekkoja, mutta ei ylioppilasjuhliin kuitenkaan oo kauheen lyhyttä soveliasta laittaa:D Ja totta, makunsa kullakin;)

      Poista
  6. Mistä toi ylemmässä kuvassa oleva alhaalta vasen reunimmainen on?? Ylppärimekkoja tässä katellassa kanssa, vaikka ei vielä oo valmistuminen edes varmaa. :D tarkoitin tuota jännän väristä, vähän rosan/vaalean oranssin väristä, joka on yksiolkainen ja kimalteleva. Näyttää ihan täydelliseltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näyttäis olevan Riverislandilta! Mutta justiin huomasin, että ne on loppuunmyyty:/ Se on kyl aika ihanan näköinen yksilö! (:

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮