26 tammikuuta 2013

It's time to move on

1
1,2&3. Super hyvällä fiiliksellä torstaina kävelemässä koulusta kotiin kauniissa säässä.

Torstaina oli vihdoin se päivä, kun istumiset lukion penkillä tuli päätökseen. Ihan mahtavaa! Muutenkin ihan eri fiiliksellä nousi aamuisin sängystä ylös, kun tiesi, että niitä aikaisia aamuherätyksiä ei tule enää montaa olemaan. Torstaina oli kyllä hymy monen abin huulilla, eikä syyttä. Ens viikon jälkeen mulla alkaa virallisesti lukuloma, koska ens viikolla on kokeita sekä englannin ja fysiikan prelit. Ja perjantaina mulla on se kauan odotettu kampaaja ja synttärit, jeij. Ajattelin lähteä kampaajan jälkeen junalla Jyväskylään ostamaan puuttuvia penkkariasun osia. 
2
1. Mokkapaloja maanantailta 2. Koska tuo Lauren Conradin Beauty -kirja on englanninkielinen, niin sitä lukemalla luen samalla englannin kirjotuksiin. Mikä oliskaan parempi tapa oppia? 3&4. Perjantai-ilta

Oon alkanu syömään paljon terveellisemmin kun ennen, mutta pienet arkia piristivät herkkuhetket on ihan parhaita. Eilisen illan katoin koko illan telkkaria peittoon kääriytyneenä ja karkkikippo nenän edessä. Niin ihanaa vaan käpertyä lämpösen peiton alle iltaisin katsomaan lempparitelkkasarjoja.
DSC_1143
Broileri-tomaatti-kurkku-mozzarella-krutonki-avokadosalaattia, nami! Mun viikonloppu menee varmaankin kotona vaan. ehkä. tai sit ei. en oo vielä varma. Avalta tulee taas vanhoja Gleen jaksoja, joten voisin uppoutua niiden pariin, ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮