12 tammikuuta 2013

I still repeat things you said to me in my head

DSC_1145 DSC_1163 DSC_1166 1 DSC_1169 DSC_1168 DSC_1158 DSC_1151
Tää viikko on ollu tosi kiireinen, minkä takia en oo myöskään tänne ehtiny mitään laittamaan. Kamerakin on ollut abivideon kuvauksessa mukana, joten en oo päässy kuvaamaankaan. Tässä nyt kuitenkin jotain räpsyjä viime päiviltä.
Tähän viikkoon on sisältyny:
abivideon kuvaamista keskiviikkona ja torstaina  rankkaa ylioppilaskirjoituksiin lukemista  aerobicissä käyntiä torstaina  salilla käyntiä tänään  salikortin hankkimista  koulujuttujen tekemistä  penkkareiden suunnittelua  penkkariasun tilaamista, sovittamista ja toteamista, että se on just hyvä  koneella olemista ♥ uuden musiikin löytämistä  urheiluinnostusta  abikalenterin tekemistä  blogin ulkoasun muokkaamista ♥ 90210:n kattomista (oon niin koukussa tohon sarjaan, mutta enää pari jaksoo jäljellä tota kautta. Onneks 4. kausikin jo odottaa tuolla hyllyssä)  Tajuamista, että enää 2 viikkoa normaalia koulua  abiristeilyn kuumottelua, joka on myöskin ihan kohta (muutenkin 13-16.2 tulee varmasti olemaan yhtiän tän vuoden ikimuistoisimmista päivistä) ♥ 

3 kommenttia:

  1. ihana toi sun piece of norway! mulla on sellanen koko musta :)

    http://liwlf.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä ihana toi sun One Piece! (: Näytät ihan nallelta <3

      Poista
    2. Milja: Mäkin tykkään tota ihan hirmusesti! Noi jumpinit on vaan niin ihanan lämpimiä, että tekis mieli olla se päällä koko ajan. Varsinkin nyt kun ulkona on -30 astetta pakkasta. Ooo, tollanen ois kyl kiva mustanakin:)

      Lotta: Kiitti Lottaseni ! <3 c:

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮