28 tammikuuta 2013

maanantai, joka ei tunnu maanantailta

DSC_1169 DSC_1212
Tommonen ihunuus tipahti tänään postilaatikkoon. Ylemmän kuvat värit vastaa paremmin todellisuutta. Tilasin ton Ebaysta, vähän kyllä mietitytti, että uskallanko mää sieltä mitään tilata, mutta hyvin sain haluamani tuotteen kotiin, eikä muutenkaan mitään valittamista. Hintaa kyseisellä kapistuksella ei ollut kuin 3 euroa, joten ei paha ollenkaan. En ymmärrä, miks Suomessa ei myydä missään kaupoissa kivoja noita iphonen kuoria, tai itse en oo ainakaan vielä törmännyt mihinkään kivoihin yksilöihin.
DSC_1199 DSC_1195 DSC_1189
Niin ihanaa päästä perjantaina kampaajalle, en kestä tätä pehkoa enää. Kello on vasta 2 ja oon tehnyt kaikki tän päivän hommat, joten kait mun on sit pakko kattoo 90210aa, kun en muutakaan keksi. Aamusta oli yhdeksältä heti koe, ja sen jälkeen oon päntännyt enkkua ja äikän juttuja lukenut. Huomenna on englannin preli. Illalla ajattelin mennä compattiin, jos siellä ois tällä kertaa tilaa. Viime viikolla en päässy salille kertaakaan, koska siellä on aina niin täyttä, etten mahdu mihinkään niihin ryhmäliikuntatunneille, ja muuten vaan salille en jaksa mennä. Jospa tänään. 

3 kommenttia:

  1. tuliks tossa ku tilasit tuolt ebaystä ni mitää ylimäärästä posti- tai tullimaksua? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tullimaksuja ei ollu, kun tilasin ton Isosta Britanniasta, mutta postimaksu oli joku alle 2€, joten ei paha ollenkaan! :) Mitään lisämaksuja ei siis ollu:)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮