01 elokuuta 2012

August 1

Oon tässä parina päivänä syöny aina vaan nuudeleita kera keitettyjen kananmunien. Ei siinä mitään vikaa oo mutta, mutta on vaan ollu niin laiska (ja oikeesti lähimpään kauppaankin on 3km), etten oo jaksanu pyöräillä kauppaan. Paitsi tänään, käytiin hakemassa samalla kanawrappeihin aineksia, niin ostin sit samalla ihan kunnon ruokatarvikkeitakin.


Käytiin eilen petran kanssa ottamassa aurinkoa. Tai no aurinko ei kauheesti paistanu, mutta nuo vadelmat maistu kyllä sitäkin paremmilta! Lisäks oli vielä mansikoita ja karkkia, namnam!

Kattokaa, mitä Petra anto mulle lainaan!! Valehtelevien Viettelijöiden ekan tuotantokauden, jeejee! Nyt ei aina tarvii oottaa maanantaihin, että pääsee seuraamaan tota sarjaa. Niille, jotka ei sarjasta oo kuullu, nii tarina kertoo neljästä tytöstä, joiden viides kaveri katoaa ja löytyy myöhemmin kuolleena. Tytöt alkaa kuitenkin saada omituisia viestejä oudosta numerosta. Jaksoissa sitten selvitellään viestien alkuperää ja kuolleen tytön kohtaloa. Ihan huippusarja,oikeesti! Just mietin vähän aikaa sitten, ettei pitkään aikaan oo alkanu telkkarista mitään hyviä uusia tv-sarjoja, mutta onneks löysin ton!


Tänään herkultiin irttareiden ja kanawrappien kanssa! Hihii, hauska päivä takana! :)

4 kommenttia:

  1. mikä sun instagramin nikki on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instagramista mut löytää nimellä nannajanina ! :)

      Poista
  2. Mullakin on jo toinen tuotantokausi menossa pretty little liarseja! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo! Se on kyllä niin koukuttava sarja! :D

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮