30 heinäkuuta 2012

beach day


Parit kuvat tältä päivältä! Toi Maraboun suklaa kuvastaa ehkä parhaiten viikonlopun työtä. Saatiin nimittäin syödä tota suklaata niin paljon kun haluttiin. Tänään oli taas niin ihanan lämmin, että lähettiin käymään Roosan kanssa rannalla. Noo tietysti kun päästiin sinne, niin melkein heti meni aurinko pilveen ja alko jo vähän paleltaakin. Ei sitten muuta kun takas pyörillä kotiin. Pyöräillessä tulikin taas niin kuuma. Mulla alko kirvelemään iho aika paljon sitä järvivedestä, hmm..toivottavasti ei ollu mitää levää tai muuta. Illasta tulikin sitten parhaat sarjat, Valehtelevat Viettelijät ja Gossip Girl. Ne vaan on aina maanantain kohokohtia. Katottiin me Kassun kanssa illalla vielä Toy Story kolmonenkin, joka oli ihan paras. Tuli tosta leffasta mielee, että on pakko nähä Madagascar 3. Se vaikuttaa ainakin mainosten perusteella ihan mahtavalta leffalta! Mut nyt nukkumaan! Öitää!

4 kommenttia:

  1. Mulla tulee kans aina ihottumaa Kankarisvedestä, jos en mee heti suihkuun sen jälkeen, kun oon sielä pulahtanut. :p Mä tuun sit sun kanssa kattoon ton Madagascarin! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määki ryntäsin heti suihkuun kun pääsin kotiin, ettei mitään ihotumaa tulis! Hei joo tuu vaan! :) Ajattelin mennä sunnuntaina sen kattomaan :)

      Poista
    2. sunnuntai sopii hyvin! (:

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮