29 elokuuta 2012

my day through iphone

Photobucket Photobucket

Kaheksaan piti mennä kouluun, ekat tunnit äikkää. Oltiin kirjotettu esseitä viime viikolla, ja sain siitä 40 pistettä eli yo-kirjotuksissa se ois vastannu m:ää, iha jees se siis kait meni. Toivon vaan, että siinä ylioppilaskoetilanteessa osaan keskittyä tosi hyvin siihen esseeseen, että se menis hyvin. Koulu loppu vasta kolmelta, onneks oli kuitenkin yks hyppärikin välissä. Ei loppuenlopuks ees tuntunu raskaalta päivä. Kotona sitten ootti taas vuori läksyjä ja englannin kirjallinen yo koe.

Photobucket
Ollaan koulussa puhuttu paljon meijän abihuppareista, jotka pitäis laittaa tilaukseen niin nopeesti kun mahdollista. Mulla on tällä hetkellä kotona kasa esitteitä, joista oon yrittäny miettiä vaihtoehtoja, mutta huomenna ainakin pitäis pitää jonkinlainen äänestys noista kaikista, että saadaan kaikkien mielipiteet huomioon. Ihan outoo olla ABI, oikeesti, tuntuu jotenkin niin oudolta. Mutta samalla ihan mahtavalta. Oon jo nyt ihan innoissani abivideosta, penkkareista ja abiristeilystä! Penkkariasukin pitäis laittaa pikkuhiljaa tilaukseen ennenkö koot loppuu.
Photobucket Photobucket Photobucket
Photobucket

Välipalaks tulikin taas vähän syötyä. Patonkia, mokkapaloja, persikoita ja jogurttia + mysliä. Ei ihan heti pitäs tulla nälkä. Mulla on jotenkin viime aikoina ollu tosi kova nälkä koko ajan, ja joudun myös syömään sellasia lääkkeitä joitten kanssa pitää aina syödä samaan aikaan, joten hyvä syy siis syödä.

Photobucket

















Täsä ajattelin hipsiä nukkumaan. Kohta taas viikonloppu, jolle mulla kerranki ei oo mitään suunnitelmia. Öitä!

2 kommenttia:

  1. Hmm... mun ajatukset jäi pyörimään aikalailla viimeseen lauseeseen. VINKVINK.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahh : D Tulisin vaiks mänttää jos ei ois noita yo kirjotuksia:pp Ärsyttävää kun nyt ei oikee voi tehä muutak sellasia päiväreissuja kun pitää koko ajan lukee. Mietittiin muutes yks päivä, että tullaa heti yo kirjotusten jälkeen sinne mänttäään! : D

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮