20 heinäkuuta 2012

my day in pictures


Eilen käytiin Tampereella syömässä ja ostoksilla. En mitään erityistä lähtenyt ettimään, mutta löysin Cubuksesta kivat viininpunaset farkut ja Stadiumista oranssin neuleen. Päätin sitten alottaa "talvivaatteiden" ostamisen, kun kesääkään ei oo kuulu. Kicksistä tarttu mukaan vielä mangon ja papayan tuoksuinen vartalovoide, nams.Tänään aamusta kävin lenkillä ja leivoin siskolle kakun, joka valmistu lopullisesti kylläkin vasta tossa 10 minuuttia sitten. Illemmalla sitten lähdin Petran luo. Käytiin syömässä thaimaalaista, jota maistoin muuten ensimmäistä kertaa elämässäni, enkä kyllä kauheesti tykänny. Päivällä söinkin sitten kanaleipiä, joita ihan omin kätösin tein. Ne maistu yllättävän paljon subwayn ruualle, haha.

Huomisesta on tulossa ihan mahtava päivä. Aamulla Tuuriin, jonka jälkeen mökille syömään kakkua. Mökiltä sitten kotiin ja kattomaan jalkkispeliä (jos vaan ehdin) ja sieltä Wanhalle Myllylle syömään ja katsomaan Helenan keikkaa. Hihii, mua jännittää Helenan puolesta ihan hullusti, vaikka tiedänkin että se menee hyvin! Sieltä sitten lähetäänkin vielä juhlimaan illaks Jämsähoodseille. Kiireinen, mutta mahtava päivä siis tiedossa, toivottavasti saan siitä teillekin tänne kuvamateriaalia! :)

5 kommenttia:

  1. hyvännäköisiä leipiä, nam :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne maistu myös ihan hyville, ja on tosi helppoja tehä! Pohjana Pågenin oivallus subseja, täytteenä broileria, salaattia, kurkkua, tomaattia ja päällä pizzamaustetta! :)

      Poista
  2. Janina sullako punanen paita?! :DD En osaa ajatella, mutta kuvan perusteella näyttää hyvältä, vaikka ei naamaa näykkään. (; Ja vautsi minkä näkönen kakku JA MIKSEI MULLE TAASKAAN OO TULLU H&M.N KUVASTOA?!?!?!?! Mutta ihana postaus! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho, korjaus, oranssi paita :p

      Poista
    2. hahh, ajattelin että repästäämpä nyt oikeen kunnolla ja ostetaan talveks jotakin pirteetä : DD ai ei??! ompa outooo! :o :)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮