12 heinäkuuta 2012

it's raining..again


Oikeesti, miks koko ajan sataa? Alkaa jo ärsyttämään pikkuhiljaa. Eilen sato koko päivän ja sitä edellisenä ja sitä edellisenä..ja tänäänkin. Just kun oltiin noi kuvat otettu, alko taas sataan. Mutta eilinenkin päivä meni sitten sisällä oleskellessa melkeimpä. Kauppaan onneks pääsin, josta ostinkin sitte mansikoita, jotka piristi päivän. Sain myös yökylään erään prinsessan. Kattokaa mikä luonnollinen poseeraaja se on:

2 kommenttia:

  1. Oon kyllä samaa mieltä, kokoajan ei tarvis sataa.. Onhan se välillä ihan kivaa, niin saa vaan olla sisällä ja ottaa rennosti(syödä mm. ben&jerry's johon tuli himo tosta kuvasta!!), mutta kyllä se ois kiva jos kesällä aurinko paistais ja lämpötila kohoaisi edes siihen 20 asteeseen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanos muuta! Välillä sadekin on tosi jees, mutta sit kun se jatkuu kuukauden putkeen, niin alkaa jo vähän ärsyttään :D Mutta onneks on Ben & Jerry's ja mansikoita, niin ehkä tästä selviää! :) Mutta on kyllä ikävä niitä helteitä, joita aina ennen oli kesäsin..mutta ehkä nekin vielä tässä tulee, kun tarpeeks kauan odottaa! :)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮