26 kesäkuuta 2013

Lazy days

IMG_9221
Tilasin netistä vaatteita sunnuntai-iltana ja ne tuli jo tänään postissa. Aivan ihania kaikki, rakastuin niihin samantien. 
IMG_9213
Näitä cupcakeja oli mun ylppäreissäkin, ihan älyttömän hyviä! Alla amerikkalainen suklaamuffinssi ja kuorrutuksena mansikka-tomusokerijuttua, oii nam!! Haluisitteko näihin reseptiä muuten?
IMG_9194 IMG_9204 IMG_9328 IMG_9333
Moi! Mitä teille kuuluu? Mä täällä istuskelen keittiönpöydän ääressä ja tutkiskelen huomisen bussiaikatauluja. Huomiseks on luvattu kamalaa sadetta ja ukkosta, ja mun pitäis mennä aamuvuoroon tohon 10 km:n päähän töihin, joten bussi kuulostaa aika kätevältä vaihtoehdolta.

Mun eilinen päivä meni yöppärit päällä sohvalla makoillen. Sairastuin nimittäin maanantai-iltana ihan kummallisesti. Yhtäkkiä en pystynyt nielemään enkä puhumaan, joten ei nukkumisestakaan tullut yhtään mitään. Mutta oli rentouttavaa vaan olla tekemättä lähes mitään. Ehdin päivän aikana katsomaan pari leffaa ja vanhoja salkkareita. Vanhat salkkarit on ihan parhaita aina kesäisin! Tänään oonkin koko aamun löhöillyt meidän takapihalla auringossa ja illaksi pitäis mennä töihin. Vielä on eväät tekemättä ja laukku pakkaamatta, joten kait se on mentävä. Mut oli pakko tulla nopeesti sanoo moi, että moi vaan ja moikka!

4 kommenttia:

Feel free to comment, it will make my day! ☮