30 kesäkuuta 2013

Insta-lately

PicMonkey Collage1
1. Nää on nii hyviä, banaania ja tummaa suklaata 2. Pari aika ihanaa tyttöä ylppärimeiningeissä 3. Kun tarpeeks kauan tylsinä päivinä tuijottelee niitä jäätelöaltaita..
PicMonkey Collage
1. Kavereiden kanssa mökillä 2. Iltapalaa. Nami rakastan mansikoita.. 3. ..kuten näkyy. Jäätelökin on ihan jees 4. Hellepäivän asua. Tykkään tosta topista kaikessa yksinkertaisuudessa, jonka muuten ostin alemyynneistä myöskin. Oon muuten kokonaan unohtanu esitellä teille mun aleostokset!
PicMonkey Collage2
1. Pancho Villassa vähän herkuttelemassa, naminami. 2&3. Pääsykokeista juuri tulleena olo oli enemmän kun helpottunut. Nyt vaan odotellaan tuloksia, jotka julkaistaan perjantaina. Vähän jo jännittää, miten mun käy. 4. Ripsihuollon jälkeen kelpaa taas räpsytellä.
PicMonkey Collage31. It's ice cream time! Toi Piclab on ihan älyttömän kätevä ja hyvä kuvienmuokkaus ohjelma iPhoneen, suosittelen lataa sen!! 2&3. Tänään lähdössä töihin todellatodella väsyneenä. Oli niin kylmä, että oli pakko laittaa villapaita päälle. 4. Näitä kelejä mä kaipaan, miks taas sataa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮