28 huhtikuuta 2013

at sea

IMG_8184 IMG_8143 IMG_8144 IMG_8185 IMG_8167 IMG_8170
1 IMG_8145 IMG_8162 IMG_8154 IMG_8157
Heippadeii! Kotiuduin äskön laivalta ja Tallinnasta ja nyt kyllä väsyttää! En edes valvonu laivalla kovin myöhään, koska halusin olla energinen Tallinnassa, mutta jotenkin en ikinä osaa nukkua laivalla. Ne sängyt vaan on niin epämukavia. Mutta oli ihan mukava reissu, en kauheesti mitään ostanut (mikä on aika outoa mulle), koska ajattelin kerrankin ostaa vaan sellasta, mitä oikeesti tarviin. Parasta koko reissussa oli kuitenkin laivan buffetti, oijoi. Huomenna on mulla viimenen vapaa päivä, jonka ajattelin aloittaa nukkumalla pitkään ja aamusalilla, joten taidan lähteä nukkumaan ja keräämään voimia ens viikkoa varten, öitä! :)

6 kommenttia:

  1. Siinä sitä istutaan kaljalaatikoiden keskellä (;

    VastaaPoista
  2. Mä en erityisesti välitä ristelyistä tai siis tykkään käydä laivalla, mutta tykkään sellaisista risteilyistä että pääsee maihin ja toki laivalla on kiva käydä syömässä, tehdä ostoksia. Mutta ei hirveästi innosta sellaiset 23h risteilyt jossa porukka on vaan ihan naamat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! En edes viitsi ikinä lähteä sellasilla 23h risteilylle, mutta esimerkiks päivä Tukholmassa risteilyt on tosi kivoja, just sen takia, että pääsee näkemään erilaisia kaupunkeja. :)

      Poista
    2. Mä oon joskus ollut noilla 23h tunnin risteilyillä, kun miehen työporukka on sinne lähtenyt ja on niissä ollut ihan mukavaa. Tuntuu vaan, että kaikki muut on ihan jurrissa ja esimerkiksi viimeksi oli jotenkin tosi yksinäistä kun ei ollut miehen lisäksi oikein ketään kenen kanssa hengata varsinkaan kun kaikki tosiaan oli aika naamat.

      Tukholmaan olisi kiva lähteä, mutta tykkäisin olla siellä hieman pidempään kun siellä on ihan törkeästi nähtävää ja paljon myös mm. shoppailtavaa tai ainakin kierrettävää kaupoissa.

      Poista
    3. Meilläkin abiristeily oli 23h tunnin risteily ja kyl sielläkin oli tosi hauskaa, mutta jotenkin pelkkä laivalla hengailu ja 23 ryyppääminen ei kiinnosta ollenkaan:D Mutta hyvässä seurassa sekin on välillä ihan mukavaa:)

      Olin pari vuotta sitten Tukholmassa niin, että mentiin ensin laivalla sinne ja yövyttiin pari yötä hotellissa, joten ehti nähdä paljon enemmän kuin vaan sen parin tunnin aikana, mikä sisältyy tohon päivä Tukholmassa risteilyyn. Oonkin jo pitkään suunnittellut, että pitäisi uusia tuollainen hotellireissu Tukholmaan, kun siellä tosiaan sitä nähtävää ja osteltavaa riittää:D

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮