02 toukokuuta 2013

kurkkaus puhelimeen

08 081 082 Taustat 084 083

6 kommenttia:

  1. Hirvee herkkunälkä tulee noita ruokia ja jätskejä kattellessa... :D

    Hei jos Acon ihonhoitotuotteet yhtään kiinnostaa, niin käy osallistumassa arvontaan linkistä, mun pitäis saada tuotteet jaettua eteenpäin. :)

    http://www.thetopmoments.com/2013/05/aco-arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, melko ruokapainotteisia kuvia kieltämättä:DD

      Poista
  2. voisitko laittaa tänne ton pizzan reseptiä? :)

    VastaaPoista
  3. Meillä hamsut sai eilen parsakaalia, ne on yleensä ihan hulluna siihen ja se menee poskipusseihin alta aikayksikön. Jopa meidän nirso hamsupoika veti ensin pari palaa poskipusseihin ja sitten vei lopun parsakaalista suussa mökkiin :D.

    Mäkin tykkään itse parsakaalista, mutta mun mies ei vaan ala millään syödä. Oon saanut sen pari kertaa parsakaalia syömään vahingossa. Kerran silppusin sen tekosekoittimessa ja toisella kerralla oltiin juhlissa naapurissa ja sanoin sille jostain piirakasta, että otappa tuota ja se ei hoksannu, että siinä oli parsakaalia :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, joten tuttu tilanne toi, että miehet ei suostu syömään parsakaalia, tai täällä meillä ylipäätään mitään muutakaan "pupun ruokaa" :D. Itekin oon vasta ihan viime aikoina alkanu syömään parsakaalia, ja musta se on just tosi hyvää ja siitä pystyy helposti tekemään terveellistä ja tosi monipuolisesti erilaista ruokaa.

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮