29 joulukuuta 2012

Life was so different this time last year

Muhun on iskeny innostuskärpänen tän blogin kanssa. Koko ajan haluisin postata tänne jotain, mutta, koska mun mielestä postaukset on ihan tylsiä ilman kuvia, niin kuvapulan takia joudun rajottamaan itteeni. Saan kameran takas kotiin maanantaina, joten ennen sitä pitää tyytyä taas näihin iphone kuviin. En oo vähään aikaan kuitenkaan laittanu näytille mun instagram/iphone -kuvia, joten tässä niitä. Instagramistahan mut löytää nimellä janinananina. Puhelimeen kertyy huomattavasti monipuolisempia kuvia kun kameraan, syy on varmaan sanomattakin selvä.
5
1. Hyrr, sillon oli kylmä. 2. Jouluostosten lomassa kävin Pancho Villassa syömässä ensimmäistä kertaa elämässäni, ja hyvää ruokaa kyllä oli. Käyn tosi harvoin syömässä missään ulkona, enkä oikeestaan tiiä miks. Ehkä siks, kun ei täällä Jämsässä montaakaan ulosmentävää ravintolaa ole, niin ei siitä sitten oo tullu tapaa. Paitsi ollaan me nyt saatu hese Jämsään, heh.. 3&4. Pitkästä aikaa löysin mielenkiintosen kirjan, jonka luin loppuun tänään. Jäi kyllä niin jännään kohtaan, että melkeimpä pakko käydä ostamassa seuraava osa heti ensiviikolla. Ainakin toi kirja oli paljon parempi kuin Valehtelevien viettelijöiden tv-sarja, vaikkakin oli sekin ihan yhtä koukuttava. Vaikka toi kirja kertoo siitä ensimmäisestä tuotantokaudesta, jonka siis oon jo kattonu, niin ei se edes haitannu ollenkaan. Kantsii kyl lukee toi, jos on yhtään jääny koukkuun itse sarjaan.
4
1. Meidän pikku Roosa täytti 18 vuotta viime viikolla. Hih, onnee vielä muru! Käytiin Roosalla kakkukahveille, ja siitä muut lähti Jyväskylään baariin, mutta mää menin kotiin, koska olin ihan liian väsyny lähtemään minnekään. 2. Meidän joulukuusi. Huomatkaa noi piparminttutangot, joista osa on jotenkin ihmeellsesti kadonnu tuolta kuusesta? 3. Niin lämmin. Joko meillä on tosi kylmä koko ajan, tai sit mua vaan palelee aina, mutta toi lämmittää. Se päällä onkin tullu vietettyä suurin osa joululomasta. 4. Cake popsit. Maistu muuten ihan niiltä domino choco kekseiltä.
3 1. Eilen kävin Jyväskylässä alennusmyynneissä. Voi että sitä tungoksen määrää. Löysin vihdoin itselleni tuollasen peplum -topin Lindexistä, josta tykkään ihan hirmusesti. Toi olis ihan potentiaalinen vaihtoehto uuden vuoden asuun. Melkein ensimmäistä kertaa mulla on tiedossa mahtava uusvuos, jota odotan innolla. Suunnitelmissa olis eka olla meillä: tehdä ruokaa, saunoa, jutella.. ja siitä sitten suunnata kohti Joccarin ihmeellistä maailmaa. 2. Kikkuroita uudella kihartimella. 3. Aleista löytyi myös uusia meikkejä, joiden tarpeessa todellakin olin. 4. Muita alelöytöjä. Koru oli kylläkin normaalihintainen, mutta jotain ton tyylistä olinkin jo vähän etsiskellyt. 

2 kommenttia:

  1. toi viimenen kuva susta on kyllä supernätti c; !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos heluna! :) siellä myös toinen supernätti! c;

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮