26 joulukuuta 2012

Christmas presents

Tässä tulis nyt saamiani joululahjoja. Kuten edellisessä postauksessa jo sanoin, sain tosi mieluisia joululahjoja. En toivonut oikeestaan mitään suurempaa, mutta en mä mitään suurta tarvinnutkaan. Näiden lisäks sain vielä lakanoita, suklaata, pyyhkeitä ym.
IMG_4728
OnePiecen. Nyt minäkin sit omistan tämmösen. Nyt ymmärrän, miks kaikki puhuu siitä, kuinka lämmin tollanen on päällä. Täydellinen lahja tälläselle vilukissalle, joka nukkuu yleensä öisin kahdet villasukat jalassa ja villapaita päällä.
IMG_4719
Arabian KoKo -sarjan astioita. Nyt mulla vihdoin ja viimein on kaikki tarvittava tuosta sarjasta.
IMG_4722
Pari kirjaa. Musta on aika hauskaa, että sain 4 kirjaa lahjaks, vaikka en oikeestaan koskaan lue mitään koulukirjoja lukuunottamatta. Paitsi nyt jouluna, kun on ollut niin paljon aikaa, oon lukenut melkein jo ton ylimmän kirjan. Lisäks noissa reseptikirjoissa on huippuihania reseptejä, enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan niitä.
IMG_4735
Kihartimen. Tää lahja tuli täysin yllätyksenä, mutta tällästä oikeestaan juurikaan oon tarvinnu. Yleensä teen hiuksiini kiharat suoristusraudalla, mutta tällä vempeleellä saa tehtyä kiharat puolet nopeemmin ja helpommin. En vielä oikeen osaa tota käyttää, koska musta tuntuu, että mun sormet palaa kun tohon kierittää hiuksia ympärille, mutta ehkä se pikkuhiljaa alkaa luonnistumaan.
IMG_4752
Pörrötohvelit.
IMG_4754
Hopeisen kaulakorun nimellä varustettuna.
IMG_4729
Ihanan laukun. Tää oli se lahja, minkä ehkä saatoin tietää jo ennen joulua, ja jonka ehkä ostin itse itselleni, mutta ihanaa saada se vihdoin käyttöönkin.

4 kommenttia:

  1. Ihanan lämpösen näkösiä paketteja tullut (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpösiä ne olikin! :) Pehmeet paketit on kyllä parhaita (;

      Poista
  2. Mä haluaisin kans ton Kinuskikissan leivontakirjan, törmäsin siihen tänään yhdessä toisessakin blogissa.

    Itsekin sain viimein tehtyä postauksen lahjoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Kinuskikissan leivontakirja on kyllä tosi kiva. Siellä on lisäks ihania kuvia ja ihan perusohjeitakin, joten suosittelen kyllä ostamaan! Oon jo pitkään tykänny noista kinuskikissan resepteistä, joita siis aina netistä otin, mutta nyt voin sitten katsoa niitä helposti tuolta kirjasta. :)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮