11 joulukuuta 2012

Christmas lights

IMG_4305 IMG_4290 IMG_4245 IMG_4242 IMG_4311 IMG_4267
Vähän Ideaparkkiostoksia parin viikon takaa. Löysin vihdoin tollasen ihanan karvaliivisysteemin H&M:ltä (kuvasta ei saa kyllä mitään ideaa millanen se on), en vaan oikeen osaa vielä käyttää sitä. Tai se päällä on jotenkin muhkee olo. Mutta tollasta oon ettiny tosi kauan, ja vihdoin omistan sellasen, joten jeijj.
IMG_4326 IMG_4286
Maailman söpöimmät yökkärit H&M:ltä. Haha, sanotteks te muuten yökkärit vai yöppärit? Meillä oli joskus pienempänä kamalasti kinaa tosta, miten toi sana pitää sanoo. Ite olin aina yöppäreiden kannalla, mutta nykyään sanon silti, että yökkärit.
IMG_4312 IMG_4317
Mun tän talven pelastus. Tykkään näistä niiinn paljon!
IMG_4272 IMG_4214 IMG_4320
Niin ihanaa oikeesti, kun tulee joulu! Rakastan sitä. Tänään oli pitkästä aikaa taas koulua, sillä eilen oli taksvärkkipäivä, joten sain yhden lisälomapäivän tähän pienenpieneen itsenäisyyslomaan. Oli ihanaa vaan olla tekemättä oikeestaan mitään: sai nukkua pitkään, olla rauhassa, fiilistellä lisää joulua ja syödä hyvin. Tänään pääsin onneks jo yhdeltä koulusta, minkä jälkeen kiiruhdin nopeesti kotiin, että ehtisin vielä kuvata valosan aikaan. Käytiin lauantaina Roosan kanssa kattomassa Salkkaritleffa, olipa outoo katsoa salkkareita valkokankaalta. Oli se ihan katsottava, varsinkin, jos on kattonu salkkareita koko elämänsä, niin suosittelen käymään kattomassa. Sunnuntaina meillä vuorostaan vietettiin siskon synttäreitä, joten sain taas syödä kaikkia herkkuja kuten, joulutorttuja, kakkua, kinkkukierteitä (maailman parhaimpia äitin tekeminä) ja pipareita.

Ens viikonloppuna pääse vihdoin ja viimein jouluostoksille! Tätä oon oottanu. Toivottavasti löydän kaiken tarvittavan, ettei uudelleen tarvis enää mennä. Ens viikonloppuna on myös yhden kaverin synttärit, joten niitä odotellessa! Nyt x-factorin pariin, moikka!

2 kommenttia:

Feel free to comment, it will make my day! ☮