17 joulukuuta 2012

all i want for christmas is you

IMG_4400 IMG_4363 IMG_4369 IMG_4366
Tänään sain taas kourallisen lisää joulumieltä, joululahjojen paketoinnin merkeissä nimittäin. Kävin eilen jouluostoksilla Jyväskylässä, ja onneks löysin kaiken tarvittavan. Nyt ei tarvii niistä enää murehtia. Eilinen jouluostoskierros meni kieltämättä hieman väsyneissä merkeissä, en ehtinyt nimittäin nukkua edellisenä yönä kun pari tuntia, ja perjantaiyönä samoiten. Vietin perjantai- ja lauantai-illat Himoksella kaverin synttäreillä ja oli kyllä hauskat pippalot. Mutta palataampas nyt takasin siihen jouluun. Jos nyt ei vielä oo tullu selville, niin tykkään joulusta ihan hirmusen paljon. Sillon on vaan niin ihanan tunnelmallista, rauhallista ja saa vaan olla ja rentoutua. Voinkin jo nyt varottaa, että seuraavissa postauksissa saattaa tää joulu olla aika läheisesti läsnä, koittakaa kestää. Onks siellä ruutujen toisella puolella muita samanlaisia jouluintoilijoita kun minä?
IMG_4375
Joululahjojen lisäks ostin itselleni ylläolevan Essien kynsilakan. Ihanan joulusen väristä, ja kuulemma pitäis olla hieman laadukkaampia kun perus lakat, toivottavasti. Löysin itselleni myös toisen joululahjan, mutta äiti halus laittaa sen joulupakettiin, joten saan sen sitten vasta jouluna.
IMG_4376 IMG_4385
Osu veikkaus oikeeseen noiden niittien suhteen. Ne alko tipahtelemaan pitkin päivää, ja uskon, että viimeset irtoo viimeistään pesukoneessa. Onneks sain tippuneet niitit talteen, niin voi laittaa ne sit johonkin muuhun vähän tiheempään kankaaseen, jossa ne ehkä saattais jopa pysyäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮