30 kesäkuuta 2012

just life


Oon elossa! Ette arvaa, yritin ties kuinka monta kertaa postata teille, niin junasta kuin mökiltäkin, mutta netti ei suostunu yhteistyöhön ei sitten millään. Olisin vaan ilmottanu olevani hengissä ja mökillä. Menin tiistaina ensin Jyväskylään junalla. Jyväskylässä kävin nopsaa vilkasemassa alet, mutta mitään alennettua en löytäny. Paidan ja korun sen sijaan löysin normaalihintaisten puolelta. Sieltä sitten jatkoin matkaani mökille. Vietin mökillä ihanan rentouttavaa viikkoa ennen uutta työurakkaa. Käytiin katsastamassa kesäteatteriakin Muuramessa, josta en ihan hirveesti tykänny. Yhtä asiaa ihmettelen, nimittäin sitä, että missä oikeen ne helteet on? Viime viikolla lämpömittari näytti huolestuttavaa +10 astetta..

Tän viikonlopun oon työskennelly Himoksella Iskelmä festareiden merkeissä. Täytyy kyllä sanoa, että melko paljon siistimpää porukkaa siellä, verrattuna juhannukseen. Huomenna vielä jälkisiivous ja sitten näillä näkymin vapaata koko loppu kesä. Mutta voin sanoa, että monia kilometrejä on tullu tän viikonlopun aikana käveltyä, sen tuntuset on jalatkin.

Oon ihan superdyberyber innoissani yhestä asiasta! Tilasin tänään Canonin järkkärin!! Hihiii, eka kunnon kamera. En oikeesti jaksa oottaa, että se tulee! Mutta murr toimitus 2-5 arkipäivää, toivottavasti ei kävis niinku Gina Tricotin tilauksessa, että toimitus veny 20 arkipäivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮