25 kesäkuuta 2012

Juhannus

Kuvat: Facebook

Töissä se juhannus meni siivotessa festarialuetta, mutta ainakin perjantaina oli mitä parhain sää tehdä töitä, aurinko paistoi nimittäin koko päivän tosi lämpösesti. Viime vuonna en oikeen tykänny olla töissä tuolla Himoksella, mutta tänä vuonna ei edes ollu niin paha, asenteestahan se oikeestaan on kiinni. Samalla näin sivusilmällä esiintyjiä ja ihmiset oli tosi iloisella tuulella. Festarit loppu lauantai yönä, mutta sunnuntaina menin vielä loppusiivoukseen. Jouduttiin kykkimään vesisateessa 8 tuntia noukkien tupakan tumppeja maasta..Eilen illalla työnantaja laittoin viestiä, ettei tänään tarviikaan enää tulla, koska alue on jo siisti. Oi että, oli ihanaa saada nukka pitkään aamulla!


Pääsin onneks sen verran aikasin töistä, että ehdin perjantaina mökille vielä juhannuksen viettoon. Sai syödä hyvin, saunoa savusaunassa ja polttaa juhannuskokkoa. Ei siis hullumpi juhannus! Siltikin lupasin itelleni, että ens juhannuksena en tee töitä!

5 kommenttia:

  1. paljonko sait palkkaa tosta työstä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en viitti puhua palkka-asioista täällä kauheesti, mutta sen verran voin sanoa, että tosta työstä saa hyvin palkkaa tai paremmin kuin normi kesätöistä yleensä! :)

      Poista
  2. voi kiitos! :-) mää käyn vilkasemassa!:)

    VastaaPoista
  3. Sulle olis palkinto mun blogissa! (:
    http://violetblog2.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooo kiitti! :) Yritän tehä ton saman jutun heti kun ehin! :--)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮