11 maaliskuuta 2013

You'll find you chasing the sun

IMG_7280 IMG_7085 IMG_7097 IMG_7125 IMG_7128 IMG_7273 IMG_7098 IMG_7220 IMG_7292
Hei te ihanat siellä! Tää päivä on menny aika hyvin, vaikka aamulla teki vähän tiukkaa herätä seitsemältä, kun nyt on tottunu nukkumaan yhdeksään asti. Tänään oli siis äidinkielen esseekoe heti aamusta, loppupäivän oonkin vaan ollu ja kuvannu hieman. Nyt odottelen, että Iholla alkais. Oon niin koukussa siihen sarjaan, etten oo varma miten selviän kun se tällä viikolla loppuu. Mun kaveri ehdotti, että alkaisin kuvaamaan omaa elämääni ja tekisin siitä elokuvan, siitä tulis varmaan mahtava. 
Huomenna on onneks vapaapäivä. Pian niitä onkin sitten niin paljon, kun itse haluan, aivan ihanaa. Viime viikon olin lähes yksin kotona, kun vanhemmat oli Lapissa. Vitsit, miten paljon olisin halunnut lähteä niiden mukaan, mutta olosuhteet ei tällä kertaa antanu mulle siihen mahdollisuutta. Mua vähän harmittaa, kun en välttämättä pääse enää perheen mukaan reissuihin, kun en yhtään tiedä mitä esimerkiksi ensi vuosi tuo tullessaan. Tykkään nimittäin tosi paljon matkustella perheen kanssa. Saas nyt nähdä, mihin tämä elämä tästä kuljettaa. Toivottavasti kohti uusia ja ihania seikkailuja. Oli kieltämättä kuitenkin jees olla yksinkin kotona, koska sai ite päättää omista menoistaan ja syödä mitä haluaa, ja milloin haluaa. Nojoo, mutta mä lähen nyt kattomaan tota Iholla! Heippa!

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Blogiasi on ilo seurata, sillä rakastan postauksia, joissa on kauniita kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, ihana kuulla! Munkin mielestä kuvat on ne, mitkä tekee blogeista mielekkään! :)

      Poista
  2. No, miten se essee meni ja mistä teit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjotin sen siitä kakkosesta eli siitä miten, missä ja mitä ihmiset lukevat:) En kyllä osaa sanoo yhtään miten se loppuenlopuks meni, kyllä mä siihen asiaa ainaki sain! Mistä sä teit sen?:)

      Poista
  3. se toinen abi17.3.2013 klo 13.59

    Tein siitä otsikkotehtävästä eli t. 6 Hyvä, paha yksinäisyys, keksin omaperäisen tulkinnan, toivotaan että sensorit tykkää! :) Toi kakkostehtäväkin vaikutti ihan mielenkiintoselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin myös tehdä tosta hyvä, paha yksinäisyys tehtävästä, vaikutti mielenkiintoselta myöskin! Pidetää molemmille peukut pystyssä, että sensorit tykkäis! :)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮