08 huhtikuuta 2012

easter break

Keväässä on aina niin mukavia nää pienet lomat, kuten tää pääsiäisloma ja vapun lähellä oleva loma ym. Oon ehtiny tekeen vaikka mitä tässä lomalla. Torstaina hyppärillä käytiin Hennan kanssa elosella vähän syömässä berliininmunkkeja. Perus, mutta silti parasta hyppärin viettoa! Kävin ostaa samalla uudet kuulokkeet, jotka on niin paljon paremmat kun noi applen kuulokkeet, joista toisesta kuulokkeesta ei edes kuulunu enää oikeen mitään. Sitten ostin sinä päivä jotain muutakin..kengät nimittäin. Tuolla ulkona ei yhtään tiiä minkälaiset kengät sinne pitäis laittaa, kun ei tiedä paistaako vai sataako. Ostin sellasesta pienestä kenkäkaupasta Vagabondin kengät, jotka on mun pelastus, koska ne on just hyvät noille säille. Sain niistä jopa kympin alennusta, olin ilmeisesti niin ihana asiakas, heh!


Torstai-ilta ja perjantai meni vaan oleskellessa kavereitten ja poikaystävän kanssa. Oli mukavaa! Lauantaina tehtiin tortilloja ja valkosuklaamoussea, naminami. Sunnuntaina palasin sitten kotiin. Tai no kotiin ja kotiin, en mää siellä kylläkään kauheesti ehtiny olla. Kävin nimittäin lenkillä, jonka jälkeen suihkun kautta elokuviin Roosan kanssa kattoon Titanic. Tää on nyt ehkä vähän noloa myöntää, mutta ei kumpikaan oltu nähty tota leffaa aiemmin. Meillä oli epävirallisen virallinen sopimus, että kummatkaan ei kato Titanicia ennenkö se tulee uudestaan elokuviin. Mutta olihan se hyvä! Olin jo valmiiks valmistautunu itkemään koko leffan ajan. Mietin koko ajan, että oikeesti noin on joskus tapahtunut, ihan kauheeta! Tai siis se uppoaminen on oikeesti tapahtunut. Mietin, että miten ite yrittäisin selvitä siellä hengissä.


Elokuvan jälkeen käväsin kotona ja taas lähin. Tällä kertaa Helenan luokse. Oli mukavaa taas viettää iltaa kavereitten kanssa, vaikka lähinkin jo aika aikasin nukkumaan, kun oli tosi väsynyt olo. Tänään oonkin sitten käyny lenkillä ja syöny, vähän liikaakin. Mutta mitä ois pääsiäinen ilman suklaamunia? Ainakin noi maraboun suklaamunat, joissa on sisällä jotain valkosta, on ihan super hyviä! Vaikkakin makeita.


Vielä huominenkin vapaa! :) Hyvää pääsiäistä!


-Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮