23 heinäkuuta 2013

Strawberry cupcakes

IMG_9213-001 Täällä tulis vihdoin ja viimein näiden mansikkaisten kuppikakkujen ohjetta! Näitä oli tarjolla mun ylioppilasjuhlissa, ja niistä tuli ihan menestys. Heti oli sukulaiset tilaamassa omiin juhliinsa näitä, hah. Muffinsseihin tarvitset:
IMG_9218-002
Muffinssit:
1. Sekoita pehmeä rasva, sokeri, munat ja maito.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rasvaseokseen
3. Paloittele suklaa haluamasi kokoisiksi paloiksi ja lisää taikinaan
4. Jaa taikina muffinssivuokiin (kannattaa laittaa vuokia muffinssipellille, niin tulee kauniimman näköisiä) ja paista 200 asteessa 20-25 minuuttia. Anna valmiiden muffinssien jäähtyä hyvin.

Kuorrute:
1. Sekoita kaikki kuorrutteen aineet keskenään niin, että viimeisenä lisäät vasta tomusokerin. Itse laitoin summassa mansikkatomusokeria ja tavallista tomusokeria, joten määrät ovat vaan arvioita. Kuorrute on sillon hyvää, kun sitä pystyy pursottamaan ja kun se maistuu mansikkaiselta, mutta ei liian äklöltä.
2. Laita kuorrutetta pursotinpussiin ja pursota koristeeksi muffinssien päälle. Koristele haluamallasi tavalla. Cupcaket ovat heti valmiita syötäviksi, mutta kuorrute kestää myös pakastamista ja jääkaapissa säilömistä oikein hyvin. Enjoy!

4 kommenttia:

  1. Pääsitkös muuten sinne turkuun opiskelemaan? :) Aivan älyttömän hyvän näköisiä nuo, pitää kyllä huomenna leipoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla noita, varsinkin toi kuorrute on niin herkullista! :) En päässyt sinne kauppakorkeeseen, mikä mulla oli 1. vaihtoehtona :/

      Poista
  2. Noi muffinsit on niiiin herkullisen näköisiä! :-)

    VastaaPoista

Feel free to comment, it will make my day! ☮