10 marraskuuta 2013

A piece of my home

IMG_0818
Kävin keskiviikkona Ikeassa, josta ostin kaikkea pientä kivaa kotiin. Täällä alkaa pikkuhiljaa näyttämään sellaiselta, miltä haluisinkin, joten asuntopostausta on tulossa hyvinkin piakkoin. Ostin Ikeasta mm. pari teräksen väristä ruukkua, joihin ostin tollasia tekokasveja. Oon niin huono säilyttämään hengissä oikeita kasveja, joten oonkin nyt innostunu noista tekokukista. On nimittäin ihme, jos ne saan tapettua jollain tavoin.
IMG_0830
Tilasin netistä kolme erilaista seinätarraa, joista yksi näkyy yllä. Keittiössä oli muuten ihan valkoiset seinät, joten toi tarra tuo sinne mukavasti piristystä. Tuon Lexingtonin patakintaan sain tuparilahjaksi Usvalta. Tykkään siitäkin ihan hullun paljon, etten edes raaski käyttää sitä, mutta musta se näyttää hyvältä tossa seinälläkin roikkuessa.
IMG_0811 IMG_0808 IMG_0807
Ikeasta löysin myös jo pidempään etsimiäni kynttilän jalkoja. Tykkään niin paljon polttaa kynttilöitä, että noi oli ihan tosi hyvä ostos. Ton hopeisen tarjottimen sain äidiltä, ja nuo joulukuusen koristeet on myös Ikeasta. Oon nyt jo ihan fiiliksistä joulusta, ja koko ajan mun kodissa alkaa näyttämään enemmän ja enemmän joululta. Vielä pitäs oottaa reilu kuukaus, mutta tää joulunajanodotus onkin justiin ihan parasta. En malta oottaa, että pääsin osteleen joululahjoja ja tekemään pipareita ja joulutorttuja. Okei, ehkä mää nyt lopetan tän joulusta hössöttämisen hetkeks vielä.

2 kommenttia:

  1. Moikka, mun blogista löytyis sulle haaste (: http://elinanstyle.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Pitääkin tehdä tää heti kun on aikaa c:

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮