15 marraskuuta 2013

Kuulumisia tältä viikolta

IMG_0837 IMG_0784 IMG_0795 IMG_0774 IMG_0796 IMG_0782

Moi! Tykkään ilmeisesti kuvata kynttilöitä:D. Yritin epätoivosesti laittaa tonne väliin joitain muitakin kun kynttiläkuvia, teillä varmaa alkaa tursuamaan ne kohta korvista ulos. En vaan oikeen tiedä mitä siinä on, että aina kun poltan kynttilöitä (eli melki joka ilta), heti oon kaivamassa kameraa esille ja ottamassa kuvia niistä. Sit kun siirrän niitä kuvia koneelle ja vertailen edellisiin, niin huomaan, et ne kaikki näyttää ihan samalta. Ehkä rajotan nyt tästä lähtien vähän. 

Mutta nyt niihin kuulumisiin. Nyt kun tässä sohvalla oon istunut katsomassa telkkaria (ja Vain elämää) aloin miettimään, miten mukava tää viikko onkaan ollut. Maanantai meni lähes kokonaa yliopistolla tehdessä kaikennäkösiä viikonlopulta rästiin jääneitä tehtäviä. Sain tosi paljon aikaseks kaikkea sinä päivänä, jouduin vaan skippaan sit salin kokonaa, että sain kaiken tehtyä. Tiistainaina isi ja äiti tule käymään täällä kahvilla ja samalla isi asensi mulle yhden hyllyn ja naulakon paikoilleen. Vihdoin sain nekin tuosta lattialta pois pyörimästä. Samalla äiti ja isi toi mulle nimpparilahjaks uuden sohvapöydän, aivan ihanan sellaisen! Ostin aiemmin Ikeasta perus valkoisen sohvapöydän, mutta jotenkin se tuntu liian kolkolta täällä, kun kaikki on muutenkin valkoista. Isille sitten ehdotin, että mitäs jos hän tekisikin mulle sohvapöydän, ja niin se vaan valmistu nopsaa parissa viikossa. Annoin isille etukäteen kuvan siitä, minkä tyylisen pöydän haluan, ja just semmosen pöydän sainkin. Huomenna otan aamulla kuvat asuntopostausta varten, joten näätte sen sitten samalla.

Keskiviikkona mentiin koulun jälkeen Pyynikille kaveriporukalla leikkimään. Haha, kyllä leikkimään. Oli ihan älyttömän hauskaa, vaikka eka vähän epäilyttikin, miten kirkonrotta, poliisi ja rosvo ja hippa luonnistuu näin vähän vanhempana. Mutta hyvinhän ne sujui! Torstaina oltiin porukalla ompelemassa haalarimerkkejä meidän uusiin haalareihin. Meillä oli kastajaiset tossa pari viikkoa sitten, jolloin saatiin myös nuo tumman harmaat haalarit. En olis uskonut, että niiden merkkien ompeleminen on niin työlästä, sain kahdessa tunnissa ommeltua 3 merkkiä (ja 1 niistä oli vielä silitysraudalla kiinnitettävä). Nyt on sormet ihan kipeet:D Tänään sitten olin koulussa ja kotona oon siivoillut, jotta huomenna voin ottaa ne kuvat täältä, heh. Lisäks sain vihdoin tiskattua ton tiskivuoren. Astianpesukone ois kyllä ihan ylikätevä, kun en millään viikolla jaksa alkaa tiskaamaan. Osaa kyllä kotikotona käydessä arvostaa sitä, että tiskejä ei oikeesti tarvii tiskata käsin. 

Huomenna olis vaikka mitä tekemistä, saa nähdä miten aika riittää. Ensinnäkin aijon nukkua pitkään, koska kerrankin on siihen mahdollisuus. Sitten vielä valosan aikaan kuvaan tän kämpän teille, kaupassakin pitäisi käydä, tehdä ruokaa ja lenkilläkin käynti kuulustais kivalta. Illalla mennäänkin sitten kaverin synttäreille, joten tulossa tosi mukava ilta! Millasia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Mutta nyt nukkumaan, että saan kunnon yöunet. Öitä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮