16 maaliskuuta 2012

in the morning


Ens viikolla alkaa koeviikko, taas. En voi ymmärtää miten nopeesti noi koeviikot aina tulee. Jakson alussa ajattelee, että jes, nyt ei oo kokeita pitkään aikaan, kunnes taas huomaa, että seuraavalla viikolla alkaa koeviikko, mutta semmosta tää lukio vähän on. Tää jakso on tosi kiireinen, meillä on ollu ihan kauheesti kaikkia koulujuttuja ja lisäks oli vanhojentanssin ja penkkarit sun muut. Koeviikon jälkeen alkaa sitten vika jakso, sitten kesä! Me joudutaan vaihtaa koulua viimesen jakson ajaks, mikä ei oo kyllä yhtään kivaa. Joutuu heräämään puol tuntia aikasemmin kun normaalisti, joutuu kulkemaan linkillä kouluun ja sitten joutuu koulun jälkeen taas ootteleen busseja, että pääsee kotiin. Oishan mulla ajokorttikin, mutta ei autoa, niin ei sillä pelkällä kortilla kauheesti ajella. Mutta ainakin viime vuodelta muistan, että vikassa jaksossa oli ihana kevät, joten oispa nytkin. Sitten kesäloma! Lomalla pitäis alkaa jo valmistautua kirjotuksiin, mutta ei sellasia jaksa nyt vielä ees ajatella. Kesätöitä oon yrittäny tässä lähiaikoina ettiä, mutta ei ainakaan vielä oo napannu.  

Tässä on tää mun naistenpäivä lahja!
Mikähä muhun on oikeen tullu, kun postaan aamulla. Nykyään mulla on aina aamusin kauheesti ylimäärästä aikaa, mutta se on kyllä oikeestaan vaan hyvä juttu!

Tänään ois tiedossa kaverin synttärit. Rentouttavaa viikonloppua!

-Nanna

2 kommenttia:

  1. Faksaatko vähän ylimääräistä aikaa tännekin?
    Sulla on tosi suloinen blogi. :)

    Sanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aws, voi kiitos! :) On vähän jääny vähemmälle postailu viime aikoina, tai ne on ollu tosi ykstoikkosia, mutta kyllä mää taas kevään koittaessa saan inspiraatiota lisää! :))

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮