19 helmikuuta 2012

wanhat 2012

heipparallaa! Hengissä ollaan! Tää viikko on ollu ihan super kiireinen, mutta todellakin kaiken sen arvonen. Maanantai oli ainut "normaali" päivä tällä viikolla. Tiistaina oli vanhojen kenraali, joka meni tosi huonosti. Asiaa ei auttanu se, että meidän yleisönä oli abit, joiden tehtävä oli pilata meijän harkat täydellisesti. No muhun se ainakin tepsi, mokailin nimittäin koko ajan. Lisäks tajusin, että mun mekko on liian pitkä, mun pari ja minä itekin kompastelin siihen kokoajan. Kotona sitten onneks keksin, että pystyn taittamaan sitä helmaa huomaamattomasti, joten en ehkä torstaina kompastelis siihen. Kauheet paineet kuitenkin tuli koko tansseista.

Keskiviikkona järjestettiin "potkiaiset" abeille. Eli me siis potkittiin ne ulos koulusta ja meistä tuli koulun vanhimmat! Torstaina oli se kauan odotettu päivä! Aamulla koululla vallitsi täys kaaos, kirjaimellisesti. Abit oli "koristellu" koulun ja lisäks ne vielä oli meitä vastassa vesipyssyjen kanssa. Mentiin aamusta kattomaan niiden tekemä abivideo, se oli kyl hyvä! Ens vuonna meidän pitäis tehä vastaava video, mutta eiköhän me saada hyvää jälkee aikaan! Sit olikin vuorossa abishow, jonka jälkeen meijän tehtävänä oli kantaa abit rekkaan. Mää kyllä vähän luistin siitä hommasta ja kannoin vaa yhen abin, hihii. Meillä on lukiossa tapana, että ykköset tekee aina kaiken: ne auttaa meitä vanhoissa, siivoo abien sotkut ym. Oi että sitä tunnetta kun ei tarvinnu tehä yhtää mitään! Ei nimittäin ois yhtään houkutellu koulun siivoominen abien jäljiltä. Koulusta sitten kiirehdin kampaajalle. Mun kampauksesta tuli kyllä tosi ihana, just sellanen minkä halusin, vaikkikin edellisenä iltana tein siihen viime hetken muutoksia.

Torstai iltana olikin sitten se hetki, jota oon oottanu ihan tositosi kauan! Oon yleensä kauhee jännittämään, mutta nyt ei kyllä jännittäny yhtään, vaan oli ihan super hyvä fiilis! Perjantai olikin sitten ihan virallinen wanhojen päivä. Perjantai alkoi yhteiskuvien ottamisella, sen jälkeen esiinnyttiin koululaisille, myöhemmin vielä vanhainkodillakin. Iltäpäivällä käytiin myös syömässä Rossossa. Oli niin hyvä fiilis kun sai olla kerrankin prinsessana! Illalla olikin vuoros partypartyt! Oli ihan super hauskat pippalot!


Nää kuvat on veljen ottamia, sen takia laatu vähän on mitä on, mutta parempilaatusia kuvia tulossa heti kun saan niitä käsiini! Niitä odotellessa! :)


-Nanna

2 kommenttia:

  1. miten oot saanu nää kuvien välit tommosiksi pikkusiksi ): ite oon ettiny ratkaisua tosi kauan ennkä koskaan löydä ):): ja tosi ihana mekko !(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! (: mää mietin kans jonkun puol vuotta tota kuvienväli ongelmaa, mutta se pitää muuttaa html koodista. Sun pitää ettiä sieltä sellanen kohta, josta pystyt muuttamaan niitä arvoja. Anteeks tällänen huono ohjeistus, mutta en nyt kuollaksenikaa muista, että mistä sieltä. Mutta mää ite löysin sen oikeen kohan googlettamalla! :) kannattaa kokeilla! :)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮