05 helmikuuta 2012

Birthday


Tänään vietin synttäreitäni ja kivaa oli! Leivoin aamulla tuon kakun, en kyllä ennen leipomista yhtään miettiny, että mitenpäin tota leikataan. Mutta ei se mitään, ajatus on tärkein. Sen sisällä on perus mansikkahillo-banaani-kermavaahto sisälmys minttukrokanttisuklaan kera. Pällä olevat kukat on tehny Omarista. Aamupäivällä oli sukulaisia kylässä, illemmalla sitten kävi pari ystävää. Täytyy kyllä sanoo, että ihan jees olla 18! Tai no toisaalta ei mitenkään erikoista, mutta jotenkin kuitenkin erilaista. Toisaalta 18 ei oo mikään erityinen ikä, eikä mun mielestä sillon oo vielä kovinkaan "aikuinen". On kuitenkin jonkinverran vapauksia, mutta samalla myös enemmän vastuuta.

Oikeet kaveripippalot on varmaankin vasta maaliskuun puolella, jos nyt saadaan suunnitelmat toteutettua, hope so! :) Pakko muuten kertoo noista kynttilöistä sen verran, että älkää ostako. Ne on tiimarista ja ihan huonoja. Kun olin saanu kaikki kynttilät sytytettyä, puolet steariineista oli jo valunu tohon kakkuun..Ja muuten, yleensä on kuvia siitä, kun puhelletaan kynttilöitä, mutta mullapa on kuvia niitten sytyttämisestä! ;)

Oon onnellinen kun koeviikko päätty eilen (tai oikeestaan toissapäivänä)! Muttamutta, jospa sitä kattois yhden jakson 90210:aa ja sitten menisi nukkumaan. Hyvää yötä!

-Nanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮