19 syyskuuta 2014

Tällä viikolla

Moimoi! Ihan tosi tapahtumarikas viikko takana. Viikkoon on mahtunu mm. Helsingissä käyntiä, koulua, lisää koulua, lyhyitä yöunia, ihania kelejä, hyviä tekoja ja kavereiden kanssa oleskelua. Puhelimeen on kertynyt viime aikoina ihan hirmuinen määrä kuvia, joten ajattelin, että alan kokoamaan näitä puhelinräpsykollaaseja tänne vähän useammin, niin saatte tekin vähän paremmin kuvan siitä, millasta mun arki on. Alla olis kuvia viime viikonlopulta ja tältä viikolta.
2
Kauppaan lähdössä viime lauantaina. Tää oli se päivä, kun mun piti olla vaan kotona ja lepuuttaa tota jalkaa, mutta oli pakko lähteä ulos ja kauppaan, kun oli niin ihanaihana keli. Ärsyttävää kylläkin, kun aamulla tarvis melkein jo hanskat, mutta iltapäivällä pärjäiskin vielä ilman takkiakin. / Viikonloppuna ehti vaan olemaan ja rentoutumaan. Kynttilät on taas valloittanut tän meidän kämpän, ihana syksy! / Sitä raakakakkua. Kyseessä on todella täyttävä ja melkoisen makea kakkua, äskön vasta söin viimesen palan.  Pähkinöiden ja banaanin ystäville toi on ihan unelma!
3
Edelleen se ihana keli! Kunpa pääsisi lenkille ja muutenkin vaan ulos.. / Heihei / Sielä brunssilla! Ehdottomasti paras mahdollinen lopetus viikonlopulle. En tosiaan tiedä, miksen oo ennen käyny brunssilla. Okei, no onhan se hinta vähän suolainen, mutta oli kyllä kaiken sen arvoinen. Täytyy ehdottomasti mennä lähiaikoina uudelleenkin. Seuraavaks voisin kokeilla täällä Tampereella Kahvila Valon brunssia, sillä oon lukenut siitä paljon hyvää palautetta. Toi Hullun poron brunssi sisälsi kaikkea mahdollista aina salaateista mustaanmakkaraan.
4
Maanantaina lähdettiin excuilemaan, taas kerran paikkaan X. Tällä kertaa käytiin ensiks tutustumassa Tampereella yhdellä rakennustyömaalla. Siitä jatkettiin kohti Helsinkiä ja Parman betonitehdasta. Lopulta päädyttiin Rilin (eli siis rakennusinsinöörienliiton) toimiston kautta Otaniemeen saunomaan. Käytiin me Helsingin keskustassakin pyörähtämässä nopsaa syömässä. Yöllä oltiin yhden maissa takaisin Tampereella. Vaikka päivä pitkä olikin, jäi hyvät fiilikset koko reissusta. Paluubussimatka meni leppoisasti laulaen ja muutenkin vaan nauraen. Hauskaa oli! / Koulussa kiviä hiplailemassa. Mulla on maanantaina tentti erilaisten kivilajien tunnastimisesta. Tykkään ihan sikana, kun TTY:llä pääsee tekemään kaikkea konkreettista. Sellasesta mä tykkään. Poikkeaa niin paljon viime vuoden avaruusmatikoista sun muista. / Välipalaa. Ostin ensimmäistä kertaa karhunvatukoita. Jogurtin ja myslin kanssa maistui hyvälle, mutta pelkästään ei niinkään. 
5
Rappukäytävässä hengailua, kun unohdin avaimet kotiin. Mulla ei ikinä ennen oo käynyt noin, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Onneks kämppis tuli aika ripeesti pelastamaan mut pulasta. / Isi teki meille tollasen aivan ihanan pienen hyllykön eteiseen, johon saadaan modeemi ja jatkojohdot piiloon. Sopii mun mielestä ihan super hyvin tohon eteiseen, tuo vanha puupinta tuo kivasti kodikkuutta. / Päivän hyvä työ tuli tehtyä verenluovutuksen merkeissä keskiviikkona yliopistolla. Toinen kerta luovuttamassa verta, eikä varmasti ollut viimeinen. Tammikuussa sitten taas uudestaan! / All white. Eilen menossa saunailtaan teekkarisaunalle. Pukukoodi oli valkoinen (ylläriylläri). Sauna muistutti enemmänkin jotain yökerhoa kuin saunaa, kun paikalle oli roudattu valoja, savukoneet ja kunnon äänentoistolaitteet. Ei me sielä lopulta kauheen kauaa oltu, mut kyllä sielä varmasti olis viihtynyt kauemminkin!

Tää viikonloppu menee lähinnä vaan kotona kouluhommien parissa. Ehtii onneksi myös vaan olemaan ja rentoutumaan. Ihanaa, aamulla saa nukkua niin pitkään kun haluaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Feel free to comment, it will make my day! ☮