23 joulukuuta 2014

Kuulumisia joulukuulta

1
Sillon kun ei ollut vielä lunta, mutta silti niin pirtsakka lenkkisää. Ihanaa, kun jouluksi kuitenkin saatiin lunta, lisäsi joulufiilistä heti tuplasti. // Vietettiin Marikan yllätyssynttäreitä yks torstai. Muut tytöt oli leiponu ihan mielettömän hienon kakun, joka me sit yhdessä kiikutettiin Marikan oven taakse. // Kotihengailua. Parhaat sukat ikinä, niin pehmoset ja lämpöset. // ihan lempparihuivi.  Kävin monesti Cubuksessa kattomassa josko niitä olis sinne tullu ja vihdoin löysin sen parin viikon etsimisen jälkeen. Vähän jäi kaivelemaan toi samainen huivi punaisena, noh kattoo jos joulun jälkeen niitä vielä olis jäljellä!
2
Sitseille lähdössä. Pitäis käyttää enemmän tummanpunasta huulipunaa, se vaan tuntuu aina niin vieraalta, mutta silti tykkään huulipunan tuomasta vivahteesta. //  // Rakastan sellasia iltoja, kun voi vaan istua sohvalla katsomassa jotain hömppäohjelmaa, juoda teetä tai glögiä ja polttaa kynttilöitä // Mango-suklaajuustokakku. Ohje löytyy täältä. Meillä on perheessä tälleen joulun alla joka viikko jollain synttärit tai muut juhlat, niin on saanu tehdä erilaisia kakkuja melkein joka viikonloppu. 
3
Lotta tuli käymään mun luona Tampereella itsenäisyyspäivänä. Samana päivänä sattui olemaan kolmiot, joten olihan mun meidän Jämsän tytölle näytettävä mikä meininki sielä on, haha. Oli ihan sika hauskaa!! // Puhelimen etukameran laatu on kyllä nii 5/5:D. No mut tää tulee olemaan viimeinen kuvapostaus, jonka kuvat on otettu mun iPhonella. Jouluna menee nimittäin puhelin vaihtoon. Saa nähdä miten opin käyttämään jotain toista käyttöjärjestelmää. Mutta parempilaatusia kuvia on ainakin luvassa!! // Vietettiin tyttöjen kanssa pienimuitoisia tupareita!
5
Helsingissä. Ensimmäistä kertaa kävin Helsingissä noin aamulla. Harmi, kun tulee niin harvoin käytyä, vaikka esimerkiksi onnibussilla pääsee nykyään alle 10 eurolla. Lähdettiin käymään Tallinnassa extempore visiitillä kavereiden kanssa. Vaikka meillä olikin vaan se 3,5 tuntia aikaa maissa, ehdittiin ihan hyvin tekemään kaikki mitä suunniteltiinkin. Syötiin vanhassa kaupungissa tosi mukavanoloisessa ravintolassa. Kyllä jaksoi kierrellä ympäriinsä sen ruuan jälkeen. // Zarillossa syömässä Tampereella viime viikolla. Kyseinen ravintola oli mulle uusi tuttavuus, mutta ruoka oli oikein hyvää. Ah, noi burgerit oli niin hyviä. Varsinkin niiden välissä oleva cheddarjuustokastike, mmmmm. En yleensä käy juurikaan ulkona syömässä, mutta kyseisellä viikolla tuli käytyä parikin kertaa. Se sallittakoon, kun nyt kuitenkin tulee syötyä kotiruokia koko loma.
4
Lazy sunday // Glögijuustokakkua, nam. Pidettiin opiskeluporukalla pikkujoulut joulukuun alussa, sinne leivoin kyseisen kakun. Oli kyllä oikeen mukavat pikkujoulut, oltiin ostettu toisillemme lahjatkin oikeen. // Joulukorttien askartelua. Tuli pieni kiire noiden kanssa, kun en ollenkaan tajunnut, että viimeinen korttien lähetyspäivä olikin jo mennyt. Onneksi normipostimerkeillä sai vielä lähetettyä. // Joulutorttuja. Näitä tehtiin niissä samaisissa pikkujouluissa. Tuli aika upeita mielikuvituksen tuotoksia.  
6
Saanko esitellä: Asmin, siskon pieni corgivauva. Ehdottomasti maailman suloisin otus!! Mulla on ihan kamala koirakuume, en kestä! Harmi, kun en itse pysty koiraa tällä hetkellä ottamaan, mutta ehdottomasti sitten parin vuoden päästä. Olisin voinu viedä ton palleron kotiini. Rakastuin. // Antti Tuiskun joulukonsertissa. Vitsit, miten ihana konsertti olikaan!! <3

Palaillaan joulukuulumisien kera sitten joulun jälkeen.  Ihanaa joulua kaikille!! <3

2 kommenttia:

Feel free to comment, it will make my day! ☮